031 6 33 09 60 95 rick@vechelventures.nl

Podcast: Vleesgeworden Enthousiasme

In september 2015 werd ik gevraagd om deel te nemen aan Becoming Entrepreneur door Dasha. Ik schreef toen het blog: “Vleesgeworden Enthousiasme” en deze hebben we hier gepubliceerd op 1 oktober 2016. Onlangs kreeg ik het idee, mede door het programma van BNR Startup om podcasts op te gaan nemen. Een boel blogs heb ik toch al.

Bovenal kan ik het heel goed begrijpen als het soms gewoon gemakkelijker voor jullie is om te luisteren.
Zo kun je onderstaande ook gewoon afspelen als je wandelt of in de auto zit.

Voor diegene die mij al eens gesproken hebben weten dat ik snel praat. Ik ben benieuwd of ik mij netjes ingehouden heb – alhoewel dat voor iemand die zich Vleesgeworden Enthousiasme laat noemen, misschien ook wel een grote uitdaging vormt…
Veel luisterplezier met deze podcast test en feedback is welkom!

 

P.S.: Volgen jullie Becoming Entrepreneur al op Facebook en Linkedin?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: