031 6 33 09 60 95 rick@vechelventures.nl

Gratis Inspiratiesessie: Van werknemer tot ondernemer in 100 dagen

December 2016 lanceerden Limburgse ondernemers Marc Yzer, Suzanne Dieteren en Wendy Simonis Starren een nieuwe visie en een nieuw initiatief dat bedrijven en (startend) ondernemers in Limburg gaat helpen om meer innovatiekracht uit hun eigen organisatie te halen door de ondernemerskwaliteit van werknemers te versterken. Dit initiatief draagt de naam Innovatiefabriek Zuid.
En op 26 juli is er vanaf 19:00 een gratis inspiratiesessie!

De Innovatiefabriek Zuid helpt o.a. werknemers in loondienstverband met de stap van werknemer naar ondernemer. Zij helpen jou te ontdekken waar je mee moet starten, waar je mee moet stoppen en waar je mee moet doorgaan om succesvol een bedrijf te starten. Wij geloven dat iedereen zijn eigen succes, geluk en plezier in zowel het zakelijke als het privé leven kan creëren.
Om dit te doen, wordt er gebruik gemaakt van verschillende personal én business coaches – waaronder ikzelf! Natuurlijk kun je het alleen uitvogelen, maar met anderen sparren, elkaar inspireren en wellicht wel samenwerken brengt je altijd verder. Veranderingen gaan vliegensvlug, dus je zult een manier moeten vinden om meteen vanaf het begin aan de veranderende verwachtingen van je klanten te voldoen.


Alleen gaat sneller, maar samen kom je verder.
Dit is ook de basis voor dit programma: samen met anderen, van en met elkaar leren, elkaar inspireren om telkens nieuwe business met impact te creëren:
Connect & create business as UN-usual.
Ideeën kun je best in je eentje bedenken, maar innoveren en er business uit halen en verder opschalen … dat doe je samen!

De Innovatiefabriek Zuid is trots op haar programma Van Werknemer naar Ondernemer, omdat dit programma alle elementen omvat om jou in 100 dagen van werknemer naar ondernemer te transformeren. Je bouwt actief aan het fundament van jouw nieuwe toekomst!

En nu is er een gratis inspiratiesessie waaraan je mee kunt doen! Opgeven kan via: http://vanwerknemernaarondernemerin100dagen.nl/
Doe je ook mee? Laat meteen weten dat je erbij bent via het Facebook evenement.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: