031 6 33 09 60 95 rick@vechelventures.nl

Sponsortje.nl

Voor wie deze website nog niet kende; Sponsortje.nl is een website speciaal voor organisaties die sponsoring zoeken of sponsoring aanbieden.

Ik heb er zelf al enkele keren succesvol gebruik van gemaakt want een marktplaats waar aanbieders te vinden zijn, is natuurlijk mooi!
Maar vanaf deze maand zal Vechel Ventures niet enkel als gebruiker zich op deze website begeven. Zoals ze hebben aangekondigd, eerder deze week.

Vanaf deze maand ga ik ook aan de slag als gastblogger. Elke vier weken zal ik een artikel publiceren via deze website over het werven van verschillende inkomsten voor voornamelijk de culturele sector –  eentje waar ik immers mee bekend ben.
Van crowdfunding tot sponsoring, van subsidieaanvragen tot slimme deals.
Deze blogs zullen op zowel hun website, alsmede hun social media kanalen waaronder Facebook en Twitter verschijnen. Natuurlijk zal ik jullie ook middels deze website – net zoals met de berichten van McSharq en stichting CULON – laten weten over de nieuwe blogberichten!

Ik heb er in ieder geval veel zin in en ik hoop dat ik jullie via deze manier kan ondersteunen. Natuurlijk staat vragen altijd vrij en wil ik gerust ook nog bepaalde punten uitdiepen. Dat doet Vechel Ventures immers ook!

Klik hier voor een overzicht van al mijn artikelen voor Sponsortje: http://www.vechelventures.nl/tag/sponsortje/

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: