031 6 33 09 60 95 rick@vechelventures.nl

Sponsortje: Hoe doe jij het?

Samen met diverse andere bloggers zijn wij bij Sponsortje al een tijd bezig met het geven van allerlei informatie aan jullie. Gezien fondsenwerving uit sponsoren en subsidies een belangrijk deel zal blijven voor veel projecten (van sport/cultuur tot startende ondernemingen), is het tijd om eens een kijkje in de keuken te nemen. Onze keukens zijn inmiddels redelijk bekend via onze blogs.

Onderzoekje
Hieronder staat een kort formulier waarop jullie met het invullen van slechts enkele vragen ons kunnen helpen.
Zou het onderstaande formulier niet verschijnen (of onvoldoende leesbaar zijn), kun je altijd nog klikken op deze link: http://goo.gl/forms/d9aG3kMva2

Waarom?
Dat is een terechte vraag. Waar we graag transparant over zijn.
We vragen dit om een tweetal redenen. Allereerst willen we graag weten hoe onze doelgroep hierover denkt. Hoe gaan zij achter sponsoren aan? Kunnen lezers leren van onze lezers?
Daarnaast is het ook interessant voor de bloggers op Sponsortje. In mijn ervaringen vindt niemand het erg om passende hulp te krijgen, in plaats van een potentieel vaag enigszins relateerbaar artikel dat via-via wordt doorgestuurd.

Ik leer graag – ook van jullie, de lezers! Ik durf zelfs te stellen dat ik jullie het meest belangrijk vindt aan Sponsortje.nl (sorry collega’s).

Aanvullende informatie: De antwoorden die jullie geven zullen niet worden gedeeld met derden. Jullie gegevens blijven volledig veilig en worden enkel gebruikt voor een follow up bericht waarin we – anoniem – de resultaten publiceren.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: