031 6 33 09 60 95 rick@vechelventures.nl

LinkedIn

Sommigen is het opgevallen. Maar sommigen ook niet.
Sinds kort schrijf ik ook korte blogs op LinkedIn. Alleen verschijnen deze niet op deze website.
En de reden daarvoor is eigenlijk heel erg simpel.
Het heeft gewoon niets te maken met Vechel Ventures. Projecten zoals het faciliteren bij de jamsessie Soundful Sunday en blogs bij BecomingEntrepreneur zijn werkzaamheden die ik met veel plezier uitvoer. Maar daarnaast ben ik werkzaam bij het COA en draait niet alles Vechel Ventures natuurlijk.
Ook heel erg leuk maar veel minder relevant voor diegene die komen voor (het ondernemerschap in) de sociaal-culturele sector.
Daarnaast vind ik het zelf ook simpelweg belangrijk om sommige dingen gescheiden te houden. Dat kan alleen maar gedoe opleveren en dat is dan weer absoluut niet iets waar ik, noch mijn werkgever en opdrachtgevers, op zitten te wachten.

Desalniettemin: als je het interessant lijkt om te horen wat ik (nog meer) allemaal doe, voel je vrij om een connectie te maken op LinkedIn!
Alles dat ik niet vind passen bij Vechel Ventures (en dat kan ook House of Cards zijn), vinden jullie terug op LinkedIn.

Screenshot op 3 januari 2017

Als jullie er toch zijn… Ook BecomingEntrepreneur is actief op LinkedIn. Dan krijg je die blogs nog sneller dan via deze website mét extra’s.
Kijk en volg via deze link: https://www.linkedin.com/company/17905221

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: