031 6 33 09 60 95 rick@vechelventures.nl

Soundful Sunday tour

Het was ontzettend tof bij de King. In 2017 is Soundful Sunday gestart volop gezelligheid.
Deze aftrap heeft nog meer energie gegeven voor de ‘On Tour’ jamsessies. Tot en met mei is het elke derde zondag weer prijs in Roermond.

De Soundful Sunday on Tour is qua locaties uitzonderlijk gevarieerd. We komen op plekken waar normaal gesproken live muziek niet de alledaagse gang van zaken is. Samen met stichting CULON ben ik dan ook ontzettend trots op het resultaat:
Op 15 januari: Café de King.
Op 19 februari: ‘De vrijplaats voor koffie, bagels & geluk’ Bagels & Beans, in samenwerking met muziekschool de Aanlegplaats.
Op 19 maart: Shoppingcenter Roercenter.
Op 16 april: Bioscooparena Foroxity.
Op 21 mei: Cultureel Poppodium de Azijnfabriek.
Ik denk dat menig band jaloers is op onze locaties. Maar… Nu weten we wel dat er interesse is! Dus bij deze ook de uitnodiging naar deze bands en acts; kom gerust kijken! Doe lekker mee! Zeker omdat we ook een speciale Musician’s Q&A organiseren.
Heb je vragen over papierzaken, promotie, songwriting, apparatuur of repeteren? Dan ben je gewoon een uurtje eerder bij Bagels & Beans; samen pakken we ons dan een bagel en een kop koffie terwijl je de vragen op ons af vuurt!
Ben jij erbij? Laat het dan weten via Facebook: https://www.facebook.com/events/241478839628986/
Hier zijn trouwens ook foto’s te vinden van de vorige keer. Nóg meer reden om even te kijken (en langs te komen).

Vechel Ventures is een enthousiaste Rick Vechel: mij. Één van de kernactiviteiten van Vechel Ventures is de Musician’s Wingman.
En hier word ik verschrikkelijk enthousiast van!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: