031 6 33 09 60 95 rick@vechelventures.nl

Lekker van start!

Vandaag word ik 25 jaar.  Een kwart eeuw, als het even ‘groots’ willen laten klinken. Heel interessant vind ik een leeftijd niet, maar wel wat ik sinds mijn geboorte heb gedaan. Zo vind ik het veel leuker om te vertellen dat ik op 9 juli a.s. mijn diploma mag ontvangen.
Vanaf dat moment ben ik officieel (met papiertje!) “Bachelor of Social Work”, met dank aan de Zuyd Hogeschool aan de Sportcentrumlaan te Sittard. Met een speciaal woord van dank aan mijn studieloopbaan begeleidster: Marie-Sophie Linssen. Net zoals natuurlijk de plekken die mij hebben geholpen hier te komen, waaronder: Stichting Menswel, De HerrieTentDe Bosuil, Centrum voor de Kunsten Roermond/De Azijnfabriek, ECI Cultuurfabriek, stichting KultPub en Code043.

Maar dit betekent natuurlijk ook dat iedereen met Vechel Ventures nu ook een professional in huis haalt. Gestart vanuit een (heerlijke) ‘uit de hand gelopen muzikale hobby‘, naar een sociaal agogisch/-cultureel professional.
Het afronden van mijn opleiding geeft natuurlijk ook meer ruimte in de agenda. Ik heb nu meer tijd en energie om te steken in allerlei leuke projecten en binnen/met (diverse) opdrachtgevers en organisaties.
Ik blijf werkzoekende maar wil mij graag op de volgende manieren aanbieden:
– Startende HBO professional: Bachelor of Social Work,
op zoek naar een uitdagende baan, met een voorkeur voor het sociaal agogische/-culturele werkveld maar met brede competenties die ook in andere branches uiterst bruikbaar kunnen zijn.
– Enthousiaste Cultureel Ondernemer: Vechel Ventures,
op zoek naar opdrachten voor allerlei verschillende taken/werkzaamheden (waaronder bijvoorbeeld fondsenwerving, marketing, projectcoördinatie en begeleiding/coaching) voor zowel lange als korte periodes.

Middels deze manier wil ik dan ook gerust vragen aan jullie allen – deel dit bericht, mijn digitale CV of bijvoorbeeld mijn LinkedIn pagina. Ik sta te popelen om mijn kwaliteiten in te zetten. Met veel plezier, zoals jullie van mij gewend zijn.

%d bloggers liken dit: