031 6 33 09 60 95 rick@vechelventures.nl

April Rock 2014 was geslaagd

Nieuw jaar, nieuwe locatie, andere opzet van de bands maar wel weer hele toffe bands. Dat was April Rock in 2014.
Hoewel ik nog steeds lichtelijk na geniet – zeker nu ook steeds meer foto’s online komen via de Facebook pagina – is April Rock 2014 afgelopen.

Een editie die, zeker qua acts, enorm goed bevallen is.
Waaronder een Yvon Mocking, die haar eerste optreden in Limburg heeft gegeven en Deep Water Horizon, die tevens beiden boven verwachting hebben gespeeld.
Tevens een apart applaus voor de band Pitchstone, die zijn ingevallen vanwege een ziek bandlid bij de band Thunderbird.
Ondanks wat technische problemen, deels door de ‘nieuwigheid’ van de zaal, ben ik tevreden over de bands. Ook natuurlijk diegene die ik hierboven niet apart genoemd heb: Back Down South, The New Habit (met een nog altijd toffe clip), Monsterbird (plots met een wissel in bezetting en nog altijd goed) en All Downhill From Here.

Desondanks was het ook nog even zweten toen enkele dagen van te voren bleek dat er te min podiumdelen geleverd konden worden. Maar met behulp van café – zaal ‘De Veldpoort’  te Stevensweert (locatie van het evenement Vestingrock), café de Pauw te Roermond (locatie van o.a. KultPub evenementen) en het lokale jongerencentrum OJC The Curve is dit helemaal in orde gekomen.
Een netwerk loont zich altijd en ik ben erg blij dat ik het heb.

De foto’s blijven komen, evenals tips van de bands, bezoekers en geïnteresseerden. Altijd fijn, want vooral op een nieuwe locatie zijn er altijd dingen waar je van kunt leren.
Dat gaan we doen – alles om in de toekomst nog beter te presteren!
In dit geval, onder de vlag van stichting CULON waar April Rock sinds dit jaar door ondersteund is geworden.

 

%d bloggers liken dit: