031 6 33 09 60 95 rick@vechelventures.nl

Dag van de Stem 2014

Afgelopen zaterdag vond de derde editie van de Dag van de Stem plaats. De eerste keer als zelfstandige stichting en tevens de eerste keer dat ik eraan mee mocht werken.
Wederom op aanraden van Ton Wilbers ben ik uitgenodigd om te ondersteunen bij de promotie (voornamelijk Social Media) en de fondsenwerving.
Al met al, leuke taken die ik met plezier uitvoer.

Ton had mij eerder in 2013 al uit te nodigen om deel te nemen aan de Dag van de Stem, weliswaar om ervan te leren. Ik spreek immers snel en niet altijd even duidelijk dus alle hulp is welkom. Een kans waar ik overigens dit jaar gretig van gebruik heb gemaakt onder de begeleiding van Logopédica.
Afgelopen zaterdag was in ieder geval een succes. Hele tevreden deelnemers en hoewel er behoorlijk tempo gezet moest worden gezien de frisse oprichting van een geheel nieuwe stichting, kijk ik terug op een erg prettige activiteit.

Des te leuker is het als je jezelf plotseling terugziet op het beamer scherm als onderdeel van de organisatie. Ikzelf zag mij als ondersteunende rol hier niet direct bij zitten maar het is fijn als de waardering op die manier je wel gegund wordt.
Des te leuker was het dan ook als ik, na een kleine ‘side job’ voor Ton, nét op tijd terug ben in de zaal om nog eens publiek bedankt te worden.
Ik zelf was al meer dan content met dit project op mijn CV – ook zonder de veren in mijn kont. Maar laten we eerlijk zijn, wie ontvangt er niet graag een complimentje?

We hebben als organisatie in ieder geval genoeg complimenten gekregen om te kijken voor de editie van volgend jaar.
We hebben vanuit verschillende partijen zelfs de vraag gehad om in Zwolle en Amsterdam ook met dit project aan de slag te gaan.
Tijd om te evalueren maar ik kijk in ieder geval terug op een leuk project. Een project waarbij ik ben uitgenodigd om nog meer leuk werk te doen.
Krijg ik het druk? Niet drukker dan dat ik gewend ben.
Maar belangrijker – ik ga weer leuke werkzaamheden tegemoet.

Daarom dat ik deze afbeelding van Omdenken heel erg interessant en vooral toepasselijk vindt. Je hoeft alleen die baan niet te vinden, zelf regelen geeft immers ook een heerlijke voldoening.

%d bloggers liken dit: