031 6 33 09 60 95 rick@vechelventures.nl

Maatschappelijke Beursvloer Maastricht 2014

Gisteren, op dinsdag 15 april, was ik aanwezig op de Maatschappelijke Beursvloer in Maastricht, georganiseerd door Trajekt en “Veer doen ’t”.  Hier een persbericht over de 2013 editie.

maatschappelijke beursvloer

Met dit bericht in mijn hoofd, ben ik naar Maastricht gereden.

Door Code043, een stichting waarin ik in het bestuur zit en mij voornamelijk richt op beleidswerkzaamheden, ben ik geattendeerd over dit evenement. De voorzitster, Marie-Claire Lahaye, had mij uitgenodigd om mee te gaan en na het lezen wat het inhield, heb ik mij ingeschreven.

Het is een erg leuke dag geworden. Deze activiteit wordt georganiseerd door Trajekt – iets waar ze, in mijn optiek, zeker in een behoefte voorzien. De opkomst was groot en de matches liepen goed. De teller is opgehouden rond de 200 matches.
Een match is een toezegging tot samenwerking waarbij twee organisaties/individuen een dienst met elkaar ruilen. Een deal met gesloten beurzen – dat was de enige eis.
Een eis, waarin vanuit alle partijen gretig op in werd gesprongen.

Wat mag ik zelf doen?
Een onderwijsproject ondersteunen met workshops m.b.t. het “opzetten van een eigen bedrijf” en “Fondsenwerving” en rond mei/juni mag ik kinderen enthousiast maken over popmuziek.
Heerlijk werk met leuke kansen voor mijn netwerk, mijn CV en referenties.
De bovenstaande matches zijn enkel diegenen die op papier door een ‘Notaris’ vast zijn gelegd. Mijn agenda daarentegen staat vol met belverzoeken en al enkele afspraken.

Dit was de derde editie en ik hoop persoonlijk dat er nog velen volgen. Startend ondernemer of startend professional in het zuiden van Limburg? Zeker de volgende keer inschrijven!
Trajekt – Thumbs up!

%d bloggers liken dit: