031 6 33 09 60 95 rick@vechelventures.nl

Soundful Sunday Heerlen. En een beetje meer!

Vanaf 24 september 2017 ook in Heerlen, bij Café Pelt. Tussen 15 en 18u is er plek voor iedereen om lekker mee te spelen met, waar nodig, de ondersteuning van de ceremoniemeesters van stichting CULON. Zoals de naam zegt, gaat het om zondagen gevuld met muziek. Het einde van de week vieren met op een ongedwongen manier muziek maken.
Bij Soundful Sunday worden ook in de organisatie verschillende (ervaren) muzikanten betrokken, alsmede verschillende partners in de regio. In Heerlen werken we samen met: Stichting SCHUNK*, Arons Muziek en Café Pelt. De coördinator van Soundful Sunday Heerlen is Joey Wojcik.

 

Maar als je nog meer muziek wilt dit weekend… Hebben we ook nog Open Podium Hatenboer! De laatste van dit jaar na een drietal ontzettend gezellige avonden. Weer of geen weer, bij de Hatenboer was het feest! Dat gaan we niet veranderen, dus op zaterdag 23 september vanaf 21:30 is iedereen welkom bij Eetcafé de Hatenboer.

 

Bezoek overigens ook onze volledige agenda waar ook informatie over de workshops zal staan die we vaker organiseren; dus waar gaan we genieten van muziek?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: