031 6 33 09 60 95 rick@vechelventures.nl

Soundful Sunday luidt de lente in!

Een dag voor officieel de lente van start gaat, gaan we de lente verwelkomen met Soundful Sunday. Op zondag 20 maart vanaf 14u gaan we weer in de ECI Cultuurfabriek verder met de gezellige jamsessie in Roermond. Zoals altijd zijn alle stijlen welkom en de ceremoniemeesters staan klaar om te helpen waar nodig!

Gitaristen, bassisten, trompettisten, drummers, rappers, saxofonisten singer-songwriters, hele bands – iedereen met elk instrument is meer dan welkom!
Bij Soundful Sunday kun je dat nieuwe nummer eens testen op het podium of je eigen lied eens doen met een hele band. Of gewoon een tweetal akkoorden de groep in gooien en lekker muziek maken met vrienden of onbekenden. Soundful Sunday is er ook zodat jullie nieuwe mensen leren kennen om in de toekomst lekker muziek mee te maken.
Wees er dus zeker bij!

Op zondag 20 maart is iedereen welkom in de Popzaal van de ECI Cultuurfabriek. Tussen 14:00 en 17:00 is het podium voor iedereen geopend! De organisatie zorgt voor een backline en zanginstallatie. Ready to plug & play what you want to play!

 

Laat weten dat je erbij bent via Facebook!
Of neem eerst een kijkje tussen de foto’s, met dank aan H. Dűlks Photography:

SoSu0216

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: