031 6 33 09 60 95 rick@vechelventures.nl

KultPub / ECI Stage

Sinds december 2013 vervul ik de rol van Penningmeester binnen stichting KultPub. Een stichting waar ik tussen november 2011 en november 2013 zorg heb gedragen voor een terugkerend evenement genaamd KultPodium. Een terugkerend evenement waar (jonge) acts de kans krijgen om in de Pauw te Roermond een (semi-)akoestische of binnen de ‘lichte varianten’-popmuziek show weg te geven. Daarna is dit overgenomen door Kees Henckens, na enkele edities meegelopen te hebben in de programmering van dit evenement. Maar interessanter op dit moment, is het Stedelijk Muziekfeest dat op 18 mei plaatsvindt in Roermond.
Het Stedelijk Muziekfeest heeft namelijk een buitenpodium, dit jaar onder de naam “KultPub / ECI Stage” – voorheen bekend onder het KultPodium Open Air. Zoals duidelijk mag zijn: een nieuwe naam, mede door een nieuwe samenwerking met de ECI Cultuurfabriek.

Onder andere de volgende bands zullen dit jaar spelen op het buitenpodium op het Kloosterwandplein: Bo Venbrucx, Red Black Skinny Jeans, Velosso, enkele bands uit de ECI Cultuurfabriek en meer!
Binnen de Oranjerie zullen de koren en verenigingen uit de regio zichzelf presenteren.

De entree is gratis en de Oranjerie verzorgt de horeca.
Een heerlijke zondagmiddag vol met regionaal talent.
We starten om 14:30u.

%d bloggers liken dit: