031 6 33 09 60 95 rick@vechelventures.nl

April Rock 2015

Zoals altijd, is april een drukke, maar leuke maand.
Zo ook met het eerste evenement wat eigenlijk het eerste evenement van Vechel Ventures was, zij het zonder de bedrijfsnaam maar en daardoor ‘slechts’ met een team enthousiastelingen.

Op zaterdag 4 april a.s. is het weer zo ver! Dan is het wederom tijd voor een editie van April Rock in het Pejjerhoaf te Echt.
De vijfde editie van het evenement telt maar liefst zeven bands, waaronder finalisten van de Nu of Nooit wedstrijd en regionale talentvolle uitschieters. Vanaf 18:30u opent het Pejjerhoaf haar deuren en de entree is gratis.
April Rock heeft dit jaar steun ontvangen van verschillende partijen. Niet alleen de gemeente Echt-Susteren ziet het plezier voor velen in April Rock maar ook JLM Coenen Belastingsadvies B.V., gevestigd in Pey-Echt, heeft zich sterk gemaakt voor de regionale popmuziek. Zij hebben een podia geadopteerd, waarop verschillende bands hun talent zullen laten blijken!

Op deze muzikale zaterdagavond spelen allerlei bands die zich qua show en muziek strijdbaar maken om podia te veroveren. April Rock heeft dit jaar een veel bredere programmering weten neer te zetten. Zo hebben we Throat of Autumn, deelnemer aan de Nu of Nooit wedstrijd, die met hun progressieve rock ook Echt een plezier zal doen. De New Dutch Generation zal tevens met een fris nieuw geluid komen: psychedelische experimentele catchy syntrocknroll. Daarnaast hebben we verschillende alternatieve rockbands met ook vrouwen aan het roer, waaronder Champagne Crash en The People. Samen met bands zoals Deep Sea Astronauts en The Last Baron laten ze menig podia enthousiast achter. Zouden er ook fans zijn van het hardere werk, niet alleen maken verschillende eerder genoemde bands hier een uitstapje naar, maar ook de melodische hardrock band Terrafyght zorgt voor een compleet beeld van wat rock in kan houden!

April Rock vindt plaats op zaterdag 4 april in Brasserie-Zaal Pejjerhoaf, Houtstraat 7 te Pey-Echt, vanaf 18:30. Er is geen entree tijdens het evenement. April Rock wordt mede mogelijk gemaakt door: JLM Coenen Belastingadvies B.V., OJC The Curve, Vechel Ventures, Postmasters Roermond en de gemeente Echt-Susteren. April Rock is een initiatief van stichting CULON in samenwerking met SLGV.

Benieuwd naar meer? Hier is de poster.
Voor de rest zien we jullie graag op 4 april a.s.!
%d bloggers liken dit: