031 6 33 09 60 95 rick@vechelventures.nl

KultPub zoekt voorzitter!

Stichting KultPub, waar ik als Vechel Ventures bij betrokken ben, is op zoek naar een voorzitter! Zie hieronder het bericht van onze secretaris en waarnemend voorzitter: Eric Reulen:
“Zoals jullie vermoedelijk weten is op 1 januari 2014 voor de Kultpub een nieuw bestuur opgestart. Naast het zittende bestuurslid Peter Brouwers zijn toen nieuw aangetreden Frank Mols, Yannick Schaekens, Rick Vechel en Eric Reulen. Peter bleef op de achtergrond, Rick en Yannick concentreerden zich voornamelijk op het Kultpodium gedeelte (4e zondag van de maand) en Frank en ikzelf zouden ons op Kultjam richten (2e zondag van de maand). Samen verdeelden we de bestuurstaken.

Al na enkele maanden is Frank, die begon als voorzitter, vanwege drukke werkzaamheden gestopt. Ik heb toen deze taak op me genomen, naast mijn taak als secretaris. Het is echter wenselijk om de functie van Frank opnieuw in te vullen, vandaar deze oproep.
We zoeken iemand met interesse in de Kultpub, liefst met affectie voor het Kultjam deel en bereidheid voor de taak van voorzitter.”

Voor wie er interesse heeft in het voorzitterschap, kan een e-mail sturen naar info@kultpub.nl óf natuurlijk langskomen tijdens één van de Kultjam sessies (elke tweede zondag van de maand in café de Pauw te Roermond).

 

%d bloggers liken dit: