031 6 33 09 60 95 rick@vechelventures.nl

Workshops Soundful Sunday 2016

Benieuwd naar wie er met jullie samen verschillende uitdagingen aangaan tijdens de workshops van de Soundful Sunday Seizoensafsluiting?
Kijk dan snel hieronder naar onze workshopleiders!


 

“Wat wilt die boeker nu?” & “PR/Marketing”

Muzikant, popjournalist, evenementenpresentator en lokaal programmeur Roel Peijs draait al jaren mee in de provinciale popwereld en maakte deze van verschillende kanten mee. Hij beschikt over een ruim en relevant netwerk en weet als geen ander waar boekers en organisatoren van evenementen naar op zoek zijn als het gaat om het selecteren van bands / artiesten. Hoe ziet het ultieme perspakketje eruit en waarmee trek je de aandacht in de lokale popsector? Wat willen programmeurs van jou? Wat maakt het verschil? Roel deelt zijn ervaring graag met jullie tijdens zijn workshops.

http://roelpeijs.com/

 

 roel

 

“Recording 101”

Een informatieve presentatie door Davy Habets (Centipede Music Studio) over de basics van het opnameproces. Hoe neem je een idee snel op? Hoe maak je een representatieve, doch simpele demo?

Er zal een uitleg worden gegeven over opnamesoftware en het gebruik hiervan, audio-interfaces en de verschillende manieren hoe je jezelf kan opnemen. Na de presentatie zal er tijd zijn voor onbeantwoorde vragen te beantwoorden!

http://www.cpmusic.nl/

 

davy

 

“Songwriting”

Jesse Deledda is een derdejaars student aan het Conservatorium van Maastricht.  Een multi-instrumentalist die afgelopen jaren aan meerdere muzikale projecten heeft meegewerkt. Zo heeft hij o.a. meegewerkt aan Popsport Limburg maar treedt hij ook regelmatig op, zowel solo als met band.

De workshop “Songwriting” zal zich vooral op het tekstuele aspect van songwriting richten en bespreekt een aantal werkwijzen om je songwriting skills te verbeteren. Ook wordt er besproken hoe je jezelf kunt triggeren over een bepaald onderwerp te schrijven of hoe je een writersblock kunt tegengaan.

 

jesse

 

“Gitaarsound”

Ruben Verkerke is een veelzijdige muzikant die met diens gitaar bij verschillende bands en acts zorgt voor een passend geluid.  Zo speelt hij in het jazzy ArVee maar laat hij zich tegelijkertijd horen van zijn wilde kant binnen de Green Day tribute band ‘Bullet in a Bible’, naast zijn eerdere werk bij Monsterbird en sterk uiteenlopende bijdragen als sessie gitarist.

Benieuwd naar hoe jij je gitaarsound kan zetten naar hoe jij wilt dat het klinkt? Daar is Ruben voor tijdens de Soundful Sunday Seizoensafsluiting.

 

ruben

 

“Stage(&)Show”

Als een ware wildeman vliegt Rick over het podium bij acts zoals Monster Mash – de Misfits tribute. Maar soms staat hij ook enkel in de schaduwen terwijl de gitarist en/of frontman even de volle aandacht hoort te krijgen.

Tijdens de workshop helpt Rick je op weg op het gebied van een passende performance bij jullie show en hoe je het beste uit je setlist kan halen.
Hoe zorg je ervoor dat die solo nét die ogen extra op zich gericht krijgt?
En… Waar komt die ballade nu het beste uit de verf?

http://www.vechelventures.nl/

 

rick

Overtuigd?
Reserveer dan snel jou plek tijdens een workshops of casestudy!

%d bloggers liken dit: