031 6 33 09 60 95 rick@vechelventures.nl

Vechel Ventures

Met Vechel Ventures heb ik de afgelopen jaren veel projecten opgestart, ondersteund en uitgevoerd. Deze waren voornamelijk op cultureel gebied. Zo heb ik het evenement April Rock opgestart in Echt om regionale bands een podium te bieden in Echt-Susteren en heb ik in Roermond een jaar de coördinatie gedragen over een repetitieruimte in een culturele hub, alvorens ik deze zelf ben gaan opzetten in samenwerking met Stichting CULON.

Maar zeker nu ik ook mijn diploma Bachelor of Social Work behaald heb, kan ik meer doen dan enkel culturele projecten. Ik mag mij nu gelegitimeerd gaan richten op ook sociaal agogische trajecten waarbij ik ook als coach e.d. zou kunnen fungeren.
Om die reden is Vechel Ventures gegroeid met verschillende taken.
Op het gebied van sociaal-agogische/-culturele projecten kan Vechel Ventures op verschillende manieren ondersteunen of een geheel project uitvoeren.
Van een website voor bijv. Nieuwe Helden Roermond tot aan advies op het gebied van beleid en strategie bij Code043. Van de boekhouding en fondsenwerving bij Stichting KultPub tot het coördinatorschap van Popronde Roermond.
Vechel Ventures werpt zich met passie op deze diverse taken.

Meer informatie over ‘veel voorkomende werkzaamheden’ staan op de pagina “Diensten“. Maar ik ben ook niet vies van een uitdaging of nieuwe werkzaamheden.  Vragen staat vrij!

%d bloggers liken dit: