031 6 33 09 60 95 rick@vechelventures.nl

Rick Regelt

Als spin-in-het-web kan ik projecten in de sociaal en/of cultuursector ondersteunen of geheel uitvoeren.
Heeft u bijvoorbeeld een goed idee/plan, maar niet de mogelijkheid om iemand in dienst te nemen? Help mij dan om uw project te helpen. Van brainstormen tot evaluatie – in het gehele proces ben ik meer dan graag van dienst. Mijn achtergrond als Cultureel Maatschappelijk Agoog en ondernemer maakt mij een veelzijdige professional die u graag tot dienst is.
Vanuit mijn ervaringen binnen verschillende organisaties en mijn freelance werkzaamheden, kan ik van ‘a tot z’ allerlei diensten uitvoeren, waaronder fondsenwerving, het schrijven van beleid(stukken) of het coördineren van een project.

Daarnaast richt ik mij ook graag tot ondernemers. Zeker in de culturele sector: het ondernemerschap wordt steeds interessanter of zelfs vereist voor veel mensen. Zelfstandige Professionals in de creatieve beroepen bied ik middels dit onderdeel verschillende workshops, trainingen en coachingsessies aan. Hierbij wordt er voor onderwerpen zoals administratie, website / backoffice en marketing een degelijke basis gelegd waarmee het ondernemerschap voluit zijn gang kan gaan. Alles is mogelijk op 1-op-1 basis ofwel in groepsverband.

Geïnteresseerd geraakt? Kijk dan ook op http://rick.vechelventures.nl/ voor meer informatie, maar ook voorbeelden!
Of klik op het logo hieronder:

%d bloggers liken dit: