031 6 33 09 60 95 rick@vechelventures.nl

Opdrachten naar het hart

Zoals sommigen van jullie inmiddels wel weten, ben ik werkzaam bij het Centraal Orgaan opvang Asielzoekers (COA). Hier mag ik naast mijn normale werk als Woonbegeleider, ook aandacht besteden aan de activering van bewoners – met name op het gebied van cultuur. Ideaal werk dus, om mijn opleiding en mijn culturele hartje een plek te bieden. Gaan we daarom stoppen met Vechel Ventures? Nog niet misschien.
Weliswaar niet meer zoveel uren als eerst maar dat mag de pret niet drukken.

Zo ben ik onlangs begonnen op tijdelijke basis bij de ECI Cultuurfabriek.
Hier heb ik jaren als stagiaire en vrijwilliger mijn steentje bijgedragen.
Ik was dan ook vereerd dat Ton Wilbers, mijn voormalig stagebegeleider, mij vroeg om twee projecten over te nemen in zijn afwezigheid. Ton is namelijk op weg naar Rome en dan weliswaar te voet! Van april tot augustus mag ik twee projecten coördineren:
Nieuwe Helden Roermond, een talentontwikkelingsproject.
OpROER, de opening van het culturele seizoen in Roermond.
Vanaf 13 april ben ik gestart met deze opdracht, naast mijn reguliere baan.

Middels deze weg wil ik niet alleen melden waar Vechel Ventures mee bezig is, maar ook dat het fijn is dat ik de mogelijkheid heb om dit te doen.
Hiervoor moet ik ook het COA bedanken; wiens mogelijkheden tot een flexibel rooster én medewerking van collega’s en manager dit mogelijk maken voor mij.
“Rick Regelt” is jarenlang iets geweest maar mensen mij mee associeerde.
Voor mijn eerste band, Sydela, was dat zelfs mijn slogan geworden.
Ik doe het gelukkig nog altijd graag.

%d bloggers liken dit: