031 6 33 09 60 95 rick@vechelventures.nl

Nieuwe Helden 7.0

De Nieuwe Helden zijn geen onbekende groep in Roermond. Maar dat hoeven we jullie niet te vertellen! Op dit moment vinden de laatste workshops plaats zodat jongeren uit de omgeving van Roermond zich kunnen voorbereiden op inmiddels alweer de zevende show! Via dit bericht kun je hieronder kaarten reserveren voor één van de twee shows, komende vrijdag in de ECI Cultuurfabriek!

Nieuwe Helden is een jongerenproject gericht op culturele ontwikkeling en komt op 10 juli weer naar de Theaterzaal van de ECI Cultuurfabriek. De jongeren werken in verschillende workshops aan onder andere dans, rap en beatboxen. Urban Arts in de breedste zin van het woord dus!
In deze show komen alle elementen aan bod waarmee jongeren het podium mee op willen.
Op deze manier creëert Nieuwe Helden telkens een grootse show met allerlei verschillende podiumelementen!
Elke editie zit er ook een thema aan vast. Het thema dit jaar? Gekozen door de jongeren zelf?
Social Media!
Vechel Ventures heeft deze editie de coördinatie vanuit de ECI Cultuurfabriek waargenomen, terwijl Ton Wilbers nog altijd stug doorliep naar Rome.

Op 10 juli zijn er in de ECI Cultuurfabriek twee shows: Om 19:00 en 20:30. Kaarten zijn te reserveren is http://www.nieuweheldenroermond.nl/. De entree is gratis, maar u bent meer dan welkom om een donatie achter te laten of te doneren via http://www.vanroermondtotrome.wordpress.com/

We zien jullie graag verschijnen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: