031 6 33 09 60 95 rick@vechelventures.nl

Blog: Uiterste verbazing

Met een gigantische glimlach heb ik de afgelopen week op mijn sociale media gekeken. Een glimlach, veroorzaakt door muzikanten.
Nu gebeurt dat vaker bij mij. Een band die het naar diens zin heeft op het podium, geeft me ook altijd een goed gevoel.
Maar wat er nu anders is? Het heeft ditmaal niets (!) te maken met muziek zelf. Die muzikanten, dat is toch ontzettend goed volk!
Waarom?

Afgelopen week werd mij gevraagd voor het festival OpROER te Roermond om mee te helpen om wat backlines en versterking te regelen. Zelf beschik ik over twee setjes en een kleine zanginstallatie dus ik moest even verder vragen. Sommige winkels konden me niet (meer) helpen dus ik besloot eens wat anders te doen. Ik besloot een oproep te doen aan muzikanten om te kijken wie mij zou willen helpen om de resterende backlines bij elkaar te krijgen.
Ik was verrast. Ik had antwoorden verwacht in het kader van “Dwaas! Ik ga mijn versterker toch niet afgeven?!” maar in plaats daarvan kwamen allerlei muzikanten aan met “Gitaarversterker beschikbaar! Drumstel? Kan ook! Hoe gaan we het regelen?”
Het mag voor zichzelf spreken dat ik dat ontzettend tof vindt. Muzikanten die helpen om andere muzikanten het podium op te gaan. Ik ben voor een gigantische plus aan het Karma totaal van deze muzikanten. Ik riep het al op o.a. Facebook en ik roep het nog een keer:
BAZEN.
Dit geldt trouwens ook voor een organisatie die ook een gehele backline beschikbaar heeft gesteld: Leavegreater Promotions.

Deze week ga ik verder met druk regelen (en rondrijden naar verschillende muzikanten) en ik hoop jullie allen ook te zien om de culturele sector te ondersteunen.
Net zoals wat deze muzikanten voor de acts op OpROER hebben gedaan – Support your locals!
Daarnaast mijn dank aan de muzikanten die dit opperden. Jullie zijn de reden waarom ik dit werkveld zo ontzettend tof vindt. Hulde!
Zelfs de reden waarom ik stichting CULON heb opgericht!
Hartstikke bedankt, stelletje toffe mensen 😉 !

P.S.: Een blog zonder McSharq? Dat klopt! Bij McSharq heb ik nog altijd maandelijks een blog bericht. Deze zal gaan over alledaagse dingen, terwijl ik mij hier meer zal richten op de activiteiten en gebeurtenissen op werk/zakelijk vlak.

%d bloggers liken dit: