031 6 33 09 60 95 rick@vechelventures.nl

Blog bij McSharq #7

Weer de eerste van de maand dus een blog bij McSharq!

Doodgegooid

“Wie heeft dat ook? Dat je op een namiddag naar je telefoon kijkt en denkt: “Ow, maar 12 berichten dit kwartier?
Begrijp mij vooral niet verkeerd. Die smartphone is ontzettend handig. Zelden heb ik zo weinig geld uit gegeven aan SMS’jes waar ik met allerlei afkortingen mijn berichten probeerde in te korten. Tevens ben ik nog nooit zo snel geweest op het reageren op e-mailtjes.
Dat werkt allemaal prima! Maar zelfs zo goed dat mijn “auto-sync” functie nu soms echter uit staat.
P.S.: Dit uitzetten doet overigens ook wonderen voor de batterij. Je kunt me nog gewoon bellen tegenwoordig.
Ja. Ik schrok er ook van.”

Lees het hele blog hier: http://mcsharq.nl/blog/doodgegooid/

 

%d bloggers liken dit: