031 6 33 09 60 95 rick@vechelventures.nl

Becoming Entrepreneur: Het nieuwe (boek)jaar nadert!

Het einde van 2016 is in zicht. Een jaar waarin we allerlei onderwerpen tegenkwamen – binnen en buiten Becoming Entrepreneur, zoals je werkplek, social media en de weg van werknemer tot mede-ondernemerDaarnaast hebben we natuurlijk nu de Brexit onderhandelingen en bereid de wereld zich voor op het presidentschap van Donald Trump.

Waar bereid jij je op voor in 2017? Zonder doelen heb je natuurlijk ook niets om te verwezenlijken.

De vooruitzichten zijn niet eens zo verkeerd. We krabbelen langzaam maar zeker uit de crisis, aldus het Centraal PlanbureauDes te meer reden om een stip aan de horizon te plaatsen. Doelen zorgen ervoor dat je werklust onverminderd blijft. Het geeft je een houvast door het jaar heen; je weet waarvoor je het doet! Bepaalde keuzes worden hierdoor makkelijker – je kunt gericht je tijd inzetten om aan je doelen te werken. Daarnaast kun je soms ook gewoon lekker nee zeggen als dat niet in je doelen voor 2017 valt. Zo behoud jij je focus en vlieg je vooruit! Maar hoe kom je nu tot zo’n doel?

Becoming Entrepreneur doet ook mee!
Deze website bestaat nu iets langer dan een jaar. Een jaar waarin allerlei blogs zijn verschenen. Tevens het jaar waar ik ben uitgenodigd door Dasha om bij te dragen aan de inhoud van de site. Ook de lay-out van deze website is onlangs herzien. Natuurlijk zijn deze stappen ook niet voor niets. Wij zijn ook aan het ontwikkelen en gaan in 2017 met enkele nieuwe onderdelen starten.
Benieuwd naar wat? Ik ga jullie hoogstens de volgende hint geven:
– Jullie kunnen dadelijk op andere manieren genieten van onze input!

Dasha en ik zijn natuurlijk ook niet lukraak begonnen met deze veranderingen. Door middel van brainstormen (met mijn geliefde whiteboard) zijn we de eerste opzet gaan maken; wat willen we met jullie allen gaan delen? Maar ook de meest belangrijke vraag: wat willen we eigenlijk nu gaan bereiken met Becoming Entrepreneur? Wij hebben enkele doelen gesteld en zijn druk, zelfs met de feestdagen, om te zorgen dat we hier in 2017 mee aan de slag kunnen! 

Dus… Waar hoor ik jullie straks triomfantelijk over vertellen bij een kerstborrel?
Ik hoor het graag in de reacties! En wie er eens een kop koffie met mij wilt rondom een whiteboard om te kijken naar de mogelijkheden, is ook meer dan welkom. Bij Code043 heb ik op deze manier, zij het met een krijtbord, mij ingezet om tot een nieuwe strategie te komen met onze nieuwe voorzitter.

Dit blog verscheen afgelopen maandag op Becoming Entrepreneur.

Foto via: Public Domain Pictures.net.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: