031 6 33 09 60 95 rick@vechelventures.nl

April doet wat ‘ie wil.

Soundful Sunday is on tour. Na een ontzettend gezellig feest in de King in januari, Bagels&Beans in februari en Shoppingcenter Roercenter in maart zijn we op 16 april te gast bij de Foroxity Filmarena vanaf de bekende tijd van 14:00. Vanuit Vechel Ventures zijn er de hele dag Business Sessions; vragen over alles zakelijk en muziek zijn meer dan welkom!

Zoals velen van jullie weten, zal er geen enkele locatie twee keer voorkomen tot en met de seizoensafsluiting van Soundful Sunday in mei. Maar de derde zondag van de maand blijft onverminderd gezellig. Zo ook de komende editie op 16 april in de Foroxity Filmarena Roermond. Zowel muziekliefhebbers als muzikanten kunnen genieten van live muziek. Twee ceremoniemeesters zullen weer voor iedereen klaar staan, zodat jij kunt spelen wat jij wilt! Eigen nummers? Covers? Met je band? Wees meer dan welkom!
Voor de vroege vogels, hebben we ook een workshop ‘Optimaal repeteren’ om 13:00.

Zondag 16 april, Soundful Sunday on Tour! Zoals altijd gratis deelname en veel plezier vanaf 14:00 tot (minimaal) 17u!
Omdat het Pasen is, gooien we nóg iets tegenaan. Als extra’atje is er voor de muzikanten van Soundful Sunday (iedereen dus!) ook een speciale kortingsactie bij de Dag van de Stem! De workshop Microfoontechniek van Leon Bartels reserveert namelijk plekken voor Soundful Sunday. Stuur snel een bericht voor de kortingscode naar rick@vechelventures.nl.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: