031 6 33 09 60 95 rick@vechelventures.nl

Workshops

Vanuit Vechel Ventures worden er verschillende workshops aangeboden. Hieronder kunt u een beschrijving vinden van de verschillende workshops met een mogelijkheid meer informatie en de mogelijkheden van reserveren.

 

 • Cultureel Ondernemen?
  Al jaren wordt deze term gebruikt voor professionals in de creatieve sector.
  Tijdens deze workshop kijken we 1 op 1 ofwel in groepsverband naar de mogelijkheden voor u in de (sociale en/of) culturele sector.
  Is dit iets voor jou? Wat komt erbij kijken en welke keuzes heb je hierin?
  Meer informatie? Neem dan contact met me op.

 

 • Professioneel Pitchen
  Het wordt steeds belangrijker: opvallen. Kort maar krachtig moet een professional zich kunnen tonen aan opdrachtgevers, recruiters of klanten. Leer in deze workshop hoe u of een project zich kort en krachtig kan presenteren! Deze workshop is mede mogelijk gemaakt door Becoming Entrepreneur.
  Meer informatie? Neem dan contact met me op.

 

 • Administratie…
  Slechts enkelen houden ervan, maar het is wel altijd nodig. Van de Belastingdienst met diens eisen maar ook zelf heeft u graag een goed overzicht van uw financiële situatie.
  Hoe maak je het jezelf makkelijk én degelijk? Bij het volgen van deze workshop wordt er ook een handige tool uitgereikt.
  Meer informatie? Neem dan contact met me op.

 

 • Organiseren
  Deze workshop is een oriëntatie op het organiseren van uw eigen activiteit of evenement. Tijdens deze workshops ontvangt u praktische tips and tricks om uw organisatie zo goed mogelijk op poten te zetten ofwel te verbeteren. Een workshop zodat u dus zo efficiënt mogelijk aan de slag kunt met het organiseren van jullie ideeën of projecten.
  Voor muzikanten is er ook een speciale versie, genaamd “Create Your Own Spotlights“. Met zelf een show organiseren, kunnen jullie ook de show stelen!
  Meer informatie? Neem dan contact met me op.

 

%d bloggers liken dit: