031 6 33 09 60 95 rick@vechelventures.nl

Vacature: Stagiaire

Ondernemerschap & de sociaal worker: Goud waard!

Vechel Ventures is Rick Vechel: als zelfstandige sociaal werker ligt er een hele wereld voor jullie open. Zo is er misschien niet overal een baan te vinden, er is altijd werk aan de winkel.
In het schooljaar 2019-2020 heeft Vechel Ventures plek voor een student die helpt bij de ontwikkeling en uitvoering van sociaal-culturele projecten. Denk bijvoorbeeld aan projecten die op het snijvlak zitten van cultuur en integratie/inclusie of de ontwikkeling van kinderen en tieners door middel van gamification. Voorbeelden? Vechel Fantasy, Soundful Sunday, Stichting CULON en Dag van de Stem.

In deze stage krijg je als stagiaire ook veel ondersteuning om zaken zoals acquisitie, budgetbeheer als extra leerpunten te ontwikkelen. Met betrekking tot projectmanagement werk je van A tot Z mee en waar mogelijk, kun je aan de slag met een eigen project.

Herken jij jezelf in een van de volgende eigenschappen?
– betrokkenheid,
– communicatieve vaardigheden,
– doorzettingsvermogen,
– durf,
– flexibiliteit,
– initiatiefrijk,
– kritisch denkvermogen,
– plannen en organiseren,
– (en natuurlijk) sociale vaardigheden

Dat is nogal een lijst. Maar geen zorgen: Heb je er maar een beetje van? Of wil je juist iets ontwikkelen van wat hierboven staat? Ook dan ben je welkom!
Binnen deze stage werken we als hechte collega’s: we moeten van elkaar op aan kunnen en daarom is er veel aandacht voor individuele begeleiding en dus: veel groei voor jou als beroepskracht! Je leert niet alleen projectplannen maken, deze aanbieden, innovatie opzoeken maar nog veel meer handige kwaliteiten om tot een top talent de arbeidsmarkt op te kunnen en om zelf te groeien.

Heb je kriebels in je buik gekregen van deze vacature? Zie jij je al meteen zitten als beroepskracht sociaal werker met een portfolio aan projecten en nog meer ideeën? Stuur dan een bericht naar rick@vechelventures.nl met jouw cv en motivatie. Referenties, videoberichten of projecten uit het verleden zijn ook meer dan welkom om een beter beeld van je te krijgen. 

Je kunt ons ook vinden op Stagemarkt.nl.


%d bloggers liken dit: